Wednesday, 16 March 2011

PEREMPUAN BERNAMA NUR FATIN ZULAIKHA KAMARUDIN



Ther wa nak story-mory sama lu orang , pada mulenyew mmg wa tak rapat ng nfzk , tp last2 try ar usya2 nak jadi kwn , coz dye nie nmpak cam SOM gler . . ayat pye ayat dye lyan gak pale otak wa . .wa pown slalu laa nyakat dye . . nyakat punye nyakat dah terbiase bergurau , smpi wa nak soh dye wat class KETAWE ngan wa . . Dye mmg laen dari yg laen . . Mmg syok nyakat dye . . dye nie jenis yg srious , so ble dpt wat dye ketawe , hati manyak senang wo . . Agagagagaagagh =)
Hari makin berlalu , wa dah makin rapat giler ngan nfzk smpi laa ke harinie , mmg best sgt kwn ngan dye sbb dye laen dr yg laen . . klu dye xde , idop wa banyak KOSONG woo . .




From : SZZK A.K.A Siti Zunnurain Zulaikha Binti Kamizon

No comments:

Post a Comment